Az Ön hirdetésének fenntartva! 


 

 
Partnereink

Kategóriák:
 
DenTotal Fogászat
Családias környezetben széleskörű és magas színvonalú fogászati ellátással várjuk kedves betegeinket előzetes bejelentkezés alapján.
jobb
1026 Budapest
Szilágyi Erzsébet fasor 35
 
 
Szegediék ínyencségei
Egyedi készítésű hústermékek hazai ízekkel fűszerezve.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Kertvárosi Háziszappan
A Kertvárosi Háziszappan által gyártott kiváló minőségű szappanok hideg eljárással készülnek, kizárólag természetes növényi olajok és természetes színezők felhasználásával. A termék semmiféle tartósítószert, mesterséges illatanyagot és színezőt nem tartalmaz.
jobb
1192 Budapest
Bercsényi u. 39/1
 
 
Zöld-tanya
Frissen szedett, vegyszer és szermaradvány mentes, egészséges zöldségek, gyümölcsök, gyógy- és fűszernövények, palánták, feldolgozott termékek közvetlenül a termesztőktől. Okleveles kertészmérnök végzettséggel, házi kerti körülmények között, ökológiai szemlélettel, őstermelőként termesztünk Gyálon és Soroksáron. Termékeinket közvetlenül a fogyasztóknak értékesítjük.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Pihi Travel Kft
Kicsi, családias, megbízható utazási iroda, minden, ami Horvátország. A szálláshelyeink legnagyobb részét személyesen is ismerjük, így utasainknak testre szabott ajánlatot tudunk nyújtani. Áraink mérsékeltek.
jobb
1192 Budapest
Dobó Katica 57.
 
 
MlesnA TeA
MlesnA(Ceylon)márkanevű zöld, fehér,fekete, menta és rooibos teák importja és kereskedelme.A márka Sri Lankán elnyerte a Superbrand címet.Magyarországon 2006 óta forgalmazzuk.Egyre népszerűbb természetessége,aromája,tetszetős és aromazáró csomagolása, kedvező ára miatt.
jobb
1192 Budapest
Baross u. 33/2.
 
 
Tarjányi András cipész
Minden ami cipő és javítható, az itt új életre kél.
jobb
1192 Budapest
Álmos u. 55.
 
 
RUHASZERVIZ MOST AZONNAL
Célom, hogy minden ember számára megvalósítsam az elképzeléseit ami ruhával kapcsolatos személyre szólóan. Várom régi és új ügyfeleimet sok szeretettel Álmos utcai ruhaszervizembe.
jobb
1192 Budapest
Álmos utca 26.
 
 
Átalakuló Wekerle (közösségi összefogás)
Erről már hallottál? Az Átalakuló Wekerle egy példaértékű helyi összefogás magánemberek, civil szervezetek és intézmények között, itt Wekerletelepen. Az itt élő közösségnek - a szomszédainknak, gyerekeinknek, magunknak, és lehet hogy neked is – kezdtünk teremteni új, jó lehetőségeket, ami az életünket gazdagítja, de nem rombolja a környezetet, és a helyi közösséget is erősíti. Mi vagyunk Magyarország első hivatalos „Átalakuló” közössége! 2011 óta a nemzetközi Átalakuló (Városok) Hálózatának tagja vagyunk.
jobb
1192 Budapest
-
 
 
Nyáregyházi Kecskefarm
2005 óta foglalkozunk kecsketartással. Az állattartással és sajtkészítéssel kapcsolatban megszerzett tapasztalatok alapján 2010 - től őstermelőként folytatjuk tevékenységünket. Termékeinket piacokon értékesítjük, a későbbiek során piaci lehetőségeink bővítését tervezzük.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Pátyi mézes
Méheink a pátyi Mézes-hegyen laknak és dolgoznak. Családi vállalkozás keretén belül állítjuk elő különböző, finomabbnál finomabb mézeinket.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Kata Ruhaklinikája
Úgy érzi tönkrement? Ne dobja ki! A probléma itt orvosolható! Rövid határidővel, kedvező áron vállalok stoppolást, igazítást, szűkítést, zippzár csere. 1994 óta Wekerlén élek. Esküvői ruhaszalonban dolgoztam, de kislányom születése óta szerencsére Wekerlén tudok a szakmámban érvényesülni.
jobb
1192 Budapest
Hungéria út 2.
 
 
Hagyományos Parasztgazdaság
vegyszer, műtrágya és érésgyorsító csak saját
jobb

 
 
Shetland U.K. Nyelviskola
Nyelviskola Wekerlén - angol, német, olasz, francia és spanyol nyelvoktatás csoportokban vagy egyéni igények szerint.
jobb
1192 Budapest
Kábel 10
 
 
Férfi Meló
Egyéni vállalkozóként kisebb-nagyobb munkákat vállalok a házban, ház körül, a festésjavítástól kezdve, bútorösszeszerelésen át a gépkocsibehajtók építéséig.
jobb
1192 Budapest
Géza utca 15
 
 
Biciklisti kerékpár műhely
Kerékpárok szerelése, építése, alkatrészek és kiegészítők eladása, alapvető szerelési ismeretek oktatása.
jobb
1196 Budapest
Rákóczi u. 124.
 
 
Foenx kerámia
KIs műhelyben dolgozom,egyedi kerámiákat készítek.Nagyon széles a választék nálam, leginkább olyasmiket alkotok, amiket mások nem. Pl.rovásos háziáldások, egyedi urnák, szkíta motívumos, "faragott" tárgyak.
jobb
1204 Budapest
Nagysándor József 70
 
 
László Kerékpár
Az üzletünkben kerékpárok és a hozzá kapcsolódó alkatrészek is megtalálhatóak. Kerékpár szervizelés is van az üzletünkben.
jobb
1192 budapest
Határ út 30
 
 
Pocsai Porta
Házi készítésű lekvárok és szörpök
jobb
Wekerlei Kispiac
CS 16-19ó
 
 
Nyomtatókellék Szaküzlet
Honnan vegyél lézertonert, tintapatront a nyomtatódba? A Nyomtatókellék Szaküzletben a te nyomtatókelléked is készleten van.
jobb
1195 Budapest
Üllői út 277/3
 
 
bithilani építész iroda
jobb
1192 Budapest
Szigetvári köz 13/1
 
 
Natúr almalé
Révész Márton vagyok, egy szabolcsi községben, Tuzséron gazdálkodom. Családi gazdaságunkban főleg almát termesztünk, melyből finom natúrlevet készítünk. Az így kapott almalé kizárólag a gyümölcs levét és rostjait tartalmazza.
jobb
4623 Tuzsér
Petőfi tér 21
 
 
Maya Szörpök
Hidegen sajtolt házi szörpök és lekvárok. A szörpöket 70°C-on csírátlanítjuk, nem főzzük! Ha szükséges, nádcukorral édesítjük.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Ritallér
Házi rétesek, sütemények, saját receptek alapján.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Wurdits Studió Bt.
1998 óta saját vállalkozásomban épületek felújításával, korszerűsítésével, felelős műszaki vezetéssel, műszaki ellenőrzéssel foglalkozom.
jobb

 
 
Ponyland - PÓNI HÁZHOZ
Gyerekek lovagoltatásával foglalkozunk. Két tüneményes pónilovunkkal vállalunk pónisétát bárhol, otthon a kertben, udvarban, utcán, szívesen megyünk óvodákba, iskolákba, és bármilyen rendezvényre is. Szülinapi zsúrokra, összejövetelekre kiváló meglepetés!
jobb
1192 Budapest
Előd u. 3.
 
 
Lajosmizsei Sajtműhely
Családi gazdaság, saját jószágaink tejét dolgozzuk fel a tradicionális paraszti kultúrának megfelelően.Termékeink semmiféle tartósítószert vagy ízfokozót nem tartalmaznak.
jobb
Wekerlei Kispiac
CS: 16-19ó
 
 
Harmónia Kuckó
Terdy Katalin vagyok és gyógymasszőrként dolgozom itt Wekerlén. Három iskolás gyerekem van akik nem igazán hagynak unatkozni. Pályafutásom pénzügyi területen indult, de rájöttem, hogy szeretek az emberekkel foglalkozni. Gyógymasszázzsal több mint 5 éva foglalkozom és folyamatosan képzem magam. Nagyon szeretem a munkámat, amit legjobb tudásom szerint végzek.
jobb
1192 Budapest
Thököly utca 23
 
 
4kézláb bababolt és kölcsönző
Minden, ami a gondtalan babázáshoz szükséges: Babaetetés és -ápolás, babakocsik, fürdetési és szoptatási kellékek, pelenka. Egyedi szolgáltatás:névre szóló cumigravír, pelenkatorta, kölcsönzés. 5.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás Kispesten belül.
jobb
1192 Budapest
Ady Endre út 17.
 
 
ZoLina Kisközért
Klasszikus kis közért, kávéval és friss péksüteménnyel. Családi vállalkozás, mely nevét gyermekeink után kapta. Wekerlén ingyenes házhoz szállítás, kiszállítás még aznap délután. Rugalmas kiszolgálás. Ami nincs, azt beszerezzük.
jobb
1192 Budapest
Zalaegerszeg u. 13.
 
 
Wekerlei Szivattyú Szaküzlet
A Bolesza Szivattyúk Kft forgalmaz, szervizel lakossági, ipari, mezőgazdasági szivattyúkat, szennyvízátemelőket, vízellátókat, merülő és csőbúvár szivattyúkat, nyomásfokozókat, fűtés és használati meleg víz szivattyúkat. Segítséget nyújtunk a szivattyúk kiválasztásában.
jobb
1192 Budapest,
Határ út 38
 

 


 

 


 

Az Ön hirdetésének fenntartva!

 

 

 

 

TESTVÉRHONLAPJAINK:

Impresszum     Kapcsolat     Honlap Használati Szabályzata              Klubtagsági Szabályzat (ÁSZF)

adatvédelmi nyilvántartási számaink:   NAIH-68565    NAIH-68566     NAIH-68567

© 2013 Szeghi Stúdió Kft. - Minden jog fenntartva     Programozás és design: Arteries Studio